ASIAKASKOKEMUKSIA

"Aloitin käynnit akupunktiohoidossa puoli vuotta sitten, traumaperäisen stressihäiriön oireiden ja kuukautisia edeltävän päänsäryn lievittämiseen. Akupunktion avulla ahdistus, unettomuus ja migreenioireet ovat helpottaneet ja elinvoima lisääntynyt. Olen palannut työelämään ja saanut edelleen apua akupunktiosta jaksamiseen. Olen erittäin tyytyväinen Piian hoitotaitoon ja olen voinut hänen käsissään hyvin. Hän hoitaa kokonaisvaltaisesti."

" Kärsin pitkään unettomuudesta. Heräilin säännöllisesti kolmelta aamuyöllä ja unen päästä kiinni saaminen oli todella hankalaa. Akupunktiohoitojen jälkeen olen pystynyt nukkumaan taas täysipainoiset unet vuoden tauon jälkeen. En olisi alkuun uskonut, että apu löytyisi akupunktiosta."

"Joukkuevoimistelua harrastavalla tyttärelläni todettiin 12-vuotiaana Osgood-Schlatterin tauti polvessa. Sääriluun etuyläosassa oleva kyhmy oli arka ja liikuntaa oli vähennettävä reilusti. Särkylääkkeiden käyttö oli säännöllistä ja lepokipua oli runsaasti. Lääkäri arvioi paranemisajaksi 3 kk - 1 vuosi.
Huolestuneena äitinä hain kaikki mahdolliset tiedot kivun lievitykseen ja paljon tuli myös kokeiltua. Liikuntaakin oli jo tässä vaiheessa vähennetty polven rasituksen osalta ihan minimiin, mutta polvi oli kipeä ihan arkisissakin asioissa. Sitten päädyimme kokeilemaan akupunktiota. Ensimmäinen hoitokerta toi jo kivun lievitystä ja viikko meni ilman särkylääkkeitä. Helpotus oli suuri. Seuraavat hoitokerrat toivat jokainen pidemmän jakson kivun lievitykseen ja kivun vähenemiseen. Tämän myötä särkylääkkeiden käytön pystyi jättämään pois. Olimme todella tyytyväisiä ja helpottuneita Akupron Piian tuomaan apuun."